štvrtok 28. januára 2016

Program na zajtra

Program na zajtra

Pozrite si aktuálny televízny program v zajtra. TV program všetkých staníc na konkrétny deň pokope. Poskytujeme program pre viac než staníc vrátane Markízy a Joj.


Interaktívny program TV stanice JOJ na najbližšie dva týždne s detailnými informáciami o reláciách a filmoch. Televízny program na zajtra. Filmy, seriály, zábava, šport v televízii vrátane fotografií a popisov.

S možnosťou nastavenia vlastných TV staníc a sledovaných programov. ZAJTRA , s deťmi a na SOBOTU aj pre dospelých! Ako už isto viete, už túto sobotu, 27. Program začne o 10-tej hodine, registrácia cez. Prehľadný televízny tv program online, s predstihom až dní, desiatky tv staníc, možnosti notifikácií.


Zábava, recesia, glosovanie aktuálnych udalostí a atypická hudobná dramaturgia. Aquarium with Fresh Water. Kompletný prehľad na Zajtra a . Art is Here: Modern Art Pražákův palác, Brno 1.

Program na zajtra

Všetky televízie majú na svojich webových stránkach aj program. Nebolo tomu prekvapivo vždy. Hoci by ste čakali takéto informácie LIVE a . Sieť kín CINEMAX prináša pre svojich divákov MAXIMÁLNY FILMOVÝ ZÁŽITOK a najnovšie technológie: IMAX, Dolby Atmos, VIP Lounge, 4D D-Box.


Deň krivých zrkadiel otvorí dvere do sveta ľudí s mentálnym postihnutím. Podujatie umožní verejnosti spoznať ich talent, zručnosti, schopnosti či . V piatok bude v Bratislave pochod Za slušné Slovensko – Predvečer svadby. Začína sa o 16:pred budovou Slovenského rozhlasu, odkiaľ . Relácia s mladými ľuďmi pre mladých ľudí o tom, čo ich trápi i teší. Deväťdesiatminútovka vyskladaná z praktických informácii pre . Párty pre študentov so zvýhodnenou cenou vstupného s ISIC za € (ostatní EUR) a nie len pre nich Vás čaká túto, aj ďalšie stredy v JAZZe. Big Ben: Vražda v klášteře.


I v malém městě dochází k velkým zločinům. A to je práce pro Bena, nejtěžšího a největšího policistu ze všech. Mariánskych hodov rozhodli celý program , ktorý sa mal konať na . Aktuálny program klubových kín v Bratislave.


V KinoKlube nájdete program kín, ktoré prinášajú pre divákov hlavne klubové filmy, klasiku z filmotéky ale aj filmy . MODROTLAČ včera, dnes a zajtra. Tipy pre rodičov kam s deťmi nielen na víkend.

Po krátkej pauze sa znovu o slovo hlási letná príprava. Dvojdňový program slávnostného odhalenia sochy je výsledkom spolupráce občianskeho združenia s Mestom Piešťany, OOCR Rezort . Talkshow Mariána Čekovského. Dĺžka podujatia: 1minút. Dátum lokálnej premiéry: 27.


Jsme první televize, která hraje písničky, které máte rádi: lidovky, dechovky, harmoniky, trampské a osvědčené šlágry. Objavte aktuálne a zaujímavé akcie z oblasti kultúry, umenia a zábavy. Programy pre voľný čas na celý týždeň, či víkend.


Festival Holidayland v Senici už zajtra ! Prinášame vám kompletný program. Už zajtra (1.) na letisku v Senici .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky