piatok 15. januára 2016

Cesta k štíhlosti diéta podľa krvných skupín

Našla jsem ho na českém Mimibazaru, ale jinak je z knihy od Antonie Mačingové Zhubn. Mrkvový perkelt - z detoxu Antonie Mačingové. Mačingová dieta - dieta založená na konzumaci zeleniny a ořechů, medu. Prvních sedm dní jíte jen zeleninu na sto způsobů, mrkvový perkelt , . Hubnutí podle Antonie Mačingové. Dnes je to více než patnáct let od chvíle, kdy se Mačingová o zdravou.


Oběd salát z červené řepy+sýr a večeře mrkvový perkelt. Všeho jsem snědla přiměřeně. Nejvíc mi chutná ten mrkvový perkelt ! Svačiny jsem si dala jako každý. Mezi další hojně konzumované pokrmy by měla patřit brokolice, fazolové lusky, mrkvový perkelt , boršč, jogurt s medem a ořechy, bezvaječné těstoviny, kuře s . Magazín Diety a hubnutí Mačingovej dieta podle krevních skupin má dobré recenze.


Večeře: mrkvový perkelt se strouhaným sýrem. Antónia Mačingová Pictures, @antonia_macingova Pictures,. Ja som si na obed pripravila môj obľúbený mrkvový perkelt #129365;. V jídelníčku Mačingové se mrkvový perkelt vyskytuje poměrně často.


Antónie Mačingová přichází s denním detoxem a to nikoliv bez jídla!

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky