utorok 20. januára 2015

Joj noviny o 17

Joj noviny o 17

Večerné televízne noviny. Správy STV – Vláda ďalej pripravuje jednu zdravotnú poisťovňu. Televízne noviny – Stratený rok v zdravotníctve. Satelitná televízia freeSAT priamo od poskytovateľa satelitnej televíznej služby.


Môžete tu sledovať online TV : TA Markíza, Joj, STV, STV Doma, Joj . Ako pre agentúru SITA povedal archivár STV Milan Antonič,. SPRÁVY STV , Sporná ťažba. Napríklad v televízii Markíza sa vo finálnej debate stretnú v nedeľu 10. V stredu vystúpi Maroš Šefčovič a vo štvrtok prijala pozvanie. Prestávka na obed Štefana Harabina odhalila bezmocnosť a . Pred sídlom firmy Kačka sa protestovalo.


TS začal rozpletať jednu z najväčších akcií slovenskej mafie. Rakúsko zažilo politické zemetrasenie. Boli sme na slávnostnom stretnutí pri príležitosti 35. Centrra nepočujúcich asociácie nepočujúcich . Slávnostné služby Božie na 1. STV z pozície jednoznačnej dvojky televízneho trhu. TV archív markíza vám ponúka stále nové videá.


Slovenskí Nemci v Slovenskej televízii. Materiály AP nesmú byť ďalej publikované, vysielané, prepisované alebo redistribuované. MARKÍZA - SLOVAKIA, spol. Spravodajská relácia Krimi noviny prináša na televízne obrazovky obsiahlu ponuku . Maďarská diskusná relácia STV. Smernica riaditeľa Kancelárie Rady pre vysielanie a retransmisiu č. STV včera neohlásene zmenila vizuál hlavnej spravodajskej relácie.


Snaha po aktualizácii sloganu „Sledujte Noviny STV o 19:30“ sa prejavuje . Detský televízny archív. STV si v nich ani len nespomenula na výročie založenia . Pozrite si program TV dnes. JOJ v tej najlepšej kvalite. Vychutnajte si online vysielanie seriálov a relácií priamo na internete. RTVS stv- Ranné správy.


Okrem novín , časopisov, rozhlasu, televízie a internetu však využívame množstvo. Regionálne týždenníky Bratislavské noviny Podvihorlatské noviny a dvojtýždenníky Kopaničiar expres. Vedci objavili nové živočíchy.


BAJANÍK, moderátor: Košickí zoológovia z Univerzity Pavla . STV online vysielanie zadarmo, čiže Jednotka online naživo. A aj keď televízia mala stále svojich stálych a verných divákov, komerčné televízie ich stále .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky