štvrtok 22. januára 2015

Stv1 archiv 5 proti 5

Rozhlas a televízia Slovenska. Vitajte na oficiálnom relácie proti 5. Nájdete tu tie najlepšie videá z obľúbenej šou, ale aj momenty, ktoré ste na televíznej obrazovke nevideli. Archív a všetky videá relácií televízie STVonline.


Kde sa dá pozrieť archív relácie proti ? Pozrite si najbližšie vysielanie relácie proti online v TV programe.

Sledujte to najlepšie z vysielania ale aj videá, ktoré sa na obrazovky nedostali. Odpoveď sympatickej tmavovlásky na otázku znela ,,gynekológ“. Počkajte, keď si vypočujete, ako.


Rodinná súťaž proti na Jednotke tento mesiac skončí. STV a diváci potvrdili jej . Aspon nieco pozeratelne na tej STV -cke. Televízna súťaž proti , návod ako sa prihlásiť, pravidlá, špeciálne výhry a iné.


Rodinná šou proti , známa z televíznej obrazovky STV , sa onedlho zmení na zábavnú šou. Dochádzal totiž počet rodín, ktoré by chceli .

Svetové dedičstvo UNESCO na Slovensku. Vedomostná súťaž s jedným moderátorom a dvoma hráčmi. Odbor techniky STV , Ing. Najkrajšie miesta na potápanie I. Prispevky, ktoré sa našli.


Nenašli sa žiadne príspevky. Súťaž 5protiEXTRA na STV- foto Verča. Program staníc STV dnes a na ďalších nasledujúcich dní.


Aplikácia mojtvprogram ponúka TV program pro viac než 1televíznych staníc. TV archív markíza vám ponúka stále nové videá. Eurokomisár proti byrokracii. RTVS získali Jednotka aj Dvojka. Andrej Kiska je po operácii.


STV bola umiestňovaná počas týždňa v skorom . V domácom teste sme sa preto sústredili na posledné dve oblasti, v ktorých sme ešte nemali jasno - na spotrebu a rýchlosť nabíjania. Príď na casting a staň sa novou SuperStar! Ak miluješ hudbu a spev, príď 4. Veronika Cifrová prvýkrát na zábere s .

Video pridal používateľ developer do kategórie zábavné videá, kľúčové slová pre video: proti. Vysielame na internete. Poskytujeme program pre viac než staníc vrátane Markízy a Joj. V prípade použitia Rodičovského zámku môže byť pozeranie určitých programov, resp. Magio Archív – funkcia na automatické nahrávanie programov a. TAzámok na programY pre dospelýcH.


Držím ti miesto – analýza kapacít materský. Po analýze existujúcich kapacít a .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky