utorok 10. februára 2015

Joj live zadarmo

Joj Family je česká televize, která k nám dorazila ze sousedního Slovenska. Krimi udalosti zo Žiliny a okolia, aktuálne informácie o dopravných nehodách v Žiline a Žilinskom kraji, lúpeže, pátranie, hľadané osoby a krimi správy. S možnosťou nastavenia vlastných TV staníc a sledovaných programov. Premiér: Detvania pomáhali partizánom, dnes niektorí prekrúcajú dejiny.


TV program JOJ Cinema sa načítava. Súd nariadil zastaviť neoprávnené šírenie programov TV Markíza. Najaktuálnejšie spravodajstvo z domova, z ekonomiky a financií.


A k tomu najkvalitnejšie lifestyle správy na slovenskom internete. Bratislava °C Iné mesto. Najnovšie krimi správy zo Slovenska a zo sveta.


DRÁMA na strednom Slovensku: Opitý muž so zbraňou v ruke vyvolal veľký strach! Zločiny, nehody, nespravodlivosť, stratené osoby - nič. Interaktívny program TV stanice JOJ na najbližšie dva týždne s detailnými informáciami o reláciách a filmoch. Prehrajte si najaktuálnejšie novinky z Krimi na Lepšia.


Sleduj online magazín Krimi na JOJ ! JOJ , JOJ , Archív a všetky videá relácií televízie JOJ online . Krimi správy, policajné vyšetrovanie, nehody, vraždy, nezvestné a hľadané osoby. Všetko na jednom mieste. Denne sme svedkami tragických, ale aj šťastných . JOJ Family přináší nabídku pořadů pro fanoušky dobré televizní zábavy.


Zabezpečenie vysielania reklamy, vysielania telenákupu. Do televíznej skupiny JOJ Group dnes patrí celkovo sedem televíznych staníc pre. Televízia JOJ začala vysielať 2. Pavol Michalka, Relácia zameraná na krimi udalosti z domova a zo sveta.


TV archív markíza vám ponúka stále nové videá. Najsledovanejším spravodajstvom na Slovensku bolo včera opäť spravodajstvo TV Joj. Spravodajská relácia Krimi o 1hod.


Krimi Noviny včera Joj odvysielala v premiére s moderátorskou. Video: Útok nožom v Paríži neprežili štyria policajti. Motív páchateľa zatiaľ nie je známy.


TV JOJ získava redakcia Mediálne. Telo sa nenašlo, no údajný vrah dnes stál pred súdom. V ten deň mal podpísať aj zmluvu. Učiteľka dnes ráno nafúkala v škole promile. BANSKÁ BYSTRICA - V ústave na výkon väzby v Banskej Bystrici dnes senát.


Moja mama varí lepšie ako tvoja. Počas nedeľňajších nočných Krimi novín totiž zle načasovali reklamu a kamery v štúdiu, ako aj . Filmy, seriály, zábava, šport. Dobry den , tv joj je moja oblubena televizia.


RTVS archív - Slovenská televízia , Prostredie aplikácie JOJ pre Android. Skylink Live TV umožňuje.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky