pondelok 9. februára 2015

Joj spravy

Pripravili sme pre vás relácie, ktoré nájdete . Stránka, ktorá sa dá pozerať! Prípa z ktorého mrazí: Mladú Trebišovčanku vylákali do Škótska, kde ju predali na vydaj. TV JOJ sa už ozvali aj ďalšie obete . Najčerstvejšie správy už o 17:00.

Rozkošná FOTO synov Anety Pariškovej: Toto sú moji malí školáci! Aneta Parišková sa ukázala v plavkách: . Hlavná spravodajská relácia televízie JOJ , ktorá každý večer prinášajú profesionálne, nestranné a zrozumiteľné spravodajstvo. TV program, epizódy relácií a seriálov, exkluzívne videá zo zákulisia vašej obľúbenej televízie JOJ. Využite možnosť automatického pripomínania.


A k tomu najkvalitnejšie lifestyle správy na slovenskom internete. Televízia Joj prichádza s novou talkshow. Ranné noviny JOJ majú novú posilu.

TV vám prináša najčerstvejšie kauzy, spravodajstvo či publicistické programy online, kedykoľvek máte čas. Aby sme Vám zaistili lepší užívateľský komfort a prispôsobili naše služby Vašim potrebám, ukladá TV Markíza na . Sammy a jeho priatelia. Francúzsky animovaný seriál. TV archív markíza vám ponúka stále nové videá. Krimi správy , policajné vyšetrovanie, nehody, vraždy.


Zabezpečenie vysielania reklamy, vysielania telenákupu. Nová československá romantická komédia Petra Kolečka Cez prsty, na ktorej sa televízia Joj koprodukčne podieľala, má za sebou úspešný . Aktuálne spravodajstvo zo Sloveska, sveta, športové novinky, ekonomika, kultúra a iné aktuality. Vychutnajte si večerný TV program stanice JOJ na dnes, zajtra, na celý týždeň.


Správy Šport zábava dokument hudba. Logo TV stanice JOJ Logo TV . Podľa programových plánov 1. Je to strategický krok na posilnenie . Hera odovzdala šek Nadácii Kvapka nádeje . Noviny s moderátorskou dvojicou . Jana Krescanko Dibáková.

Joj spravy

Svojmu šéfovi v televízii som sama vopred oznámila, že reportáže o Grendelovi nakrúcať nebudem, . Na Slovensku funguje podobná relácia v televízii JOJ , pod rovnakým názvom. Prvýkrát sa VIP správy na Prime predstavili 12. Po predstavení jesenných noviniek verejnoprávnej Slovenskej televízie a najsledovanejšej slovenskej televízie Markíza tu máme poslednú zo . JOJ naďalej trvá na vypnutí Českej televízie na Slovensku,. JOJ Family chce svoje české správy.


OPERÁCIE CIEV V PRIAMOM PRENOSE.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky