štvrtok 4. februára 2016

Hladam gitaristu

Hudba - Hladame gitaristu bazár. Vyberajte z inzerátov. Predajte ľahko a rýchlo na Bazoš. Cez 4tisíc užívateľov za deň.


Nájdite čo potrebujete vo Vašej . Ahojte, hľadáme doprovodného gitaristu do rozbehnutej kapely. Bicie aj priestory na skúšanie mám. Inzeráty hladame gitaristu. Bezplatná inzercia, hladame gitaristu predaj a inzercia. Dobrý deň, hľadám kapelu ktorá by zobrala trubkárka na loď.


Hudobná skupina hľadá doprovodného gitaristu , ktorý aj spieva. ESKÁ KAPELA NOOSTRAK HĽADÁ GITARISTU. Už je to bezmála půl roku, co kapelu NOOSTRAK na vlastní žádost opustil kytarista Vítek.


Hram na akordeon aj klavesy a hladam si kapelu z okolia TN. Hladám do kapely gitaristu a klávesáka. Začínajúca metalová kapela z Veľkého Krtíša so skúšobňou v Lučenci hľadá sólo gitaristu. Hľadám bicie a basu pre NIRVANA revival.


Známa dark doom metalová horda DOOMAS vyhlasuje konkurz na miesto nového gitarisu ! AK sa cítiš a chceš naskočiť na rozbehnutý vlak, . Milí naši GAILARĎÁCI, znova hľadáme k sebe človiečika, ktorý bude chcieť s nami hrať na sebe trošku popracovať, tvoriť, makať na skúškach a . Online inzercia a inzeráty zadarmo. Už nehľadajte kapela hlada gitaristu spevaka, inzercia. Kresťanský zbor, ktorý každú nedeľu sprevádza liturgiu pri slávení slovenskej svätej omši o 17.


Dubline hľadá gitaristu , ktorý by bol ochotný venovať svoj čas . Okolie: Čadca , Kysucké Nové Mesto, Žilina. Volajte ak máte záujem, alebo ak chcete vedieť . Hladame spevaka- gitaristu (pripadne basaka) do rock pop funkovej kapely. Hudobníci a skupiny , Zdravím všetkých milovníkov hudby. Hlasuj za tvojho najobľubenejšieho sólového gitaristu KISS. Vymením tento anglický butik fuzz efekt za niečo pre gitaristu, čo neskresľuje :-).


DJ searching for guitarplayer . Záujemcovia ozvite sa na niektorý z kontaktov. Borci už nevedia čo so sebou a tak ste gitaristu Adama mohli minulý rok vidieť hrať mnohé koncerty s kapelami ako HRANA, ČISTÉ TVARY, DRUŽINA či . IM REVIVAL hlada gitaristu. Doučovatelia s referenciami a fotkami.


Tento týždeň si môžeme vypočuť nové albumy od jazzových gitaristov , ktorých zrejme . Demovnicový koncert ponúkne gitarový večer. Inšpiráciu hľadá skupina v tvorbe Smashing Pumpkins, Placebo, Daughter či The Cure. Andreas Varady - iPod má problém s prstami gitaristov.


Možno by gitaristov okrem gitary zaujímali ďalšie detaily. Súťaž Jazz START UP hľadá nové talenty: Vyhrať môžu šnúru koncertov, aj debutový album. Juraj Schweigert, pred rokov týždňov. Ahojte, hladam jazzoveho klaviristu alebo gitaristu na nezavazne hranie s spolu s ustnou harmonikou:) odstrániť.


Pozrite si videoklip skupiny MED s gitaristom Dávidom Bílekom, víťazom projektu Viva. Zdalo sa, že hľadá slovo, ktoré by znamenalo viac než priateľ alebo frajer. Alea zatvorila unavené oči a započúvala sa do jemných gitarových tónov.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky