pondelok 8. februára 2016

Tv joj spravy

Prípa z ktorého mrazí: Mladú Trebišovčanku vylákali do Škótska, kde ju predali na vydaj. TV JOJ sa už ozvali aj ďalšie obete . Pripravili sme pre vás relácie, ktoré nájdete . Grilovanie jedného z kandidátov, viedla aj slovenská Slováci v EÚ . Najčerstvejšie správy už o 17:00.

Mestskí policajti prehľadali okolie, no po . Využite možnosť automatického pripomínania. Spravodajská relácia Krimi noviny prináša na televízne obrazovky obsiahlu ponuku príspevkov krimi žánru. Najnovšie správy z domova i zo sveta.


Politika, ekonomika, šport, kultúra, prominenti a viac na Topky. TV archív markíza vám ponúka stále nové videá. A k tomu najkvalitnejšie lifestyle správy na slovenskom internete.

Tv joj spravy

Televízia Joj prichádza s novou talkshow. TV Joj predstavila novú mobilnú aplikáciu. TV vám prináša najčerstvejšie kauzy, spravodajstvo či publicistické programy online, kedykoľvek máte čas. Aby sme Vám zaistili lepší užívateľský komfort a prispôsobili naše služby Vašim potrebám, ukladá TV Markíza na Vašom počítači, tablete alebo smartfóne súbory. Tv Joj : Nešťastie na košickom sídlisku.


Noviny s moderátorskou dvojicou. JOJ Family přináší nabídku pořadů pro fanoušky dobré televizní zábavy. Na naší stránce najdete pohled do zákulisí, rozhovory a další zajímavosti! Interaktívny program TV stanice JOJ na najbližšie dva týždne s detailnými informáciami o reláciách a filmoch.


Vychutnajte si TV program stanice JOJ na dnes, zajtra, na celý týždeň. Zabezpečenie vysielania reklamy, vysielania telenákupu. Joj predstavila úplne novú mobilnú aplikáciu, kde si každý nájde svoj obľúbený program, kdekoľvek sa bude nachádzať. Hlavná spravodajská relácia televízie JOJ , ktorá každý večer prinášajú profesionálne, nestranné a zrozumiteľné spravodajstvo. Najsledovanejšie správy mali poruchu, museli ich prerušiť.


Krimi správy , policajné vyšetrovanie, nehody, vraždy, nezvestné a hľadané osoby. Všetko na jednom mieste.

Tv joj spravy

Denne sme svedkami tragických, ale aj šťastných . Správy si môžete prezrieť aj tu. Pasáž o snehu je asi od min. OPERÁCIE CIEV V PRIAMOM PRENOSE.


Hera odovzdala šek Nadácii Kvapka nádeje . Jana Krescanko Dibáková. Svojmu šéfovi v televízii som sama vopred oznámila, že reportáže o Grendelovi nakrúcať nebudem, . O priame vstupy z vianočných trhov zo skalického námestia sa bude starať moderátor Luboš Sarnovský. Nenechajte si ujsť jedinečnú možnosť . Moja mama varí lepšie ako tvoja. Moderátor RTVS zaklincoval správy najhorším možným spôsoboUps,. HC Topoľčany s ďalším víťazstvoPo dráme uspeli na ľade Levíc.


Sady, časť Ceroviny, ho do hangárov letiska previezli dve nákladné vozidlá. Aktuálne spravodajstvo zo Sloveska, sveta, športové novinky, ekonomika, kultúra a iné aktuality.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky