štvrtok 18. februára 2016

Svedsko migranti

Svedsko migranti

Ako hovorí, on sám prišiel do Švédska ako emigrant a nemá nič proti. Migrant , ktorý sexuálne napadol žien za dva týždne, zo Švédska. Přistěhovalci terorizují Švédsko : Trollhättan již dvě noci čelí nepokojům.


Imigranti nám způsobili mnoho. Jedna z obľúbených karikatúr pri téme Švédsko a migranti. Tak aspoň vyzerá Švédsko z pohľadu tých, pre ktorých sa hlavným zdrojom . Další z nekončících brutálních znásilnění africkými migranty prožila další mladá Švédka, když ještě před tím migranti téměř utloukli jejího přítele, kterému napřed.


Jsou to dva roky, kdy Švédsko rozrušily zprávy o desítkách znásilnění na letních. Keď Švédsko zlyhá a prestane byť švédske, bude to mať dopad aj na. Migranti na severu Švédska ve městě Riksgransen. Dan Eliasson prehovoril v národnej televízii a prosil o pomoc: „Pomôžte nám, pomôžte nám! Brå) zadala studii, která má . S migračnou vlnou sa v krajine zvýšilo napätie, rastie . Spracovanie žiadosti o azyl trvá vo Švédsku priemerne vyše roka, niektorí migranti dosiahnu dovtedy, kým ich žiadosti spracujú, vek dospelosti.


Ukážte, že sa o nás dokážete postarať. Gangy zložené z afrických a arabských migrantov ovládajú niektoré časti švédskych miest. Video ukazující gang migrantů, kteří šikanují švédského teenagera tím, že mu strčí zbraň do úst a nutí ho k tanci, vyvolalo pohoršení. Výhrůžný vzkaz gangů ze Švédska : Máte nás za zvířata, budeme se.


Organizovaný teror ve Švédsku : Mají hořící auta na svědomí migranti ? Navzdory tomu, že se Švédsko neustále řadí mezi země, které jsou nejvíce „ přátelské“ k migrantům, členové „Odporu“ tvrdí, že jejich samotná . Násilní migranti , rastúca kriminalita, no-go zóny, úpadok Západu. Polícia A nie len Nemecko Rakúsko Švédsko Tím . Ve Švédsku řeší problém související se studenty z imigrantských rodin. Ti totiž v tamních školách kvůli jazykové bariéře značně pokulhávají. Zemi, teraz sa v štokholmskom metre cíti ako. Ako si žije Švédsko so svojimi migrantmi.


Video ruskej televízie s českými titulkami. Tento odkaz smeruje mimo DF. Prečo demokratické médiá . Není pochyb o tom, že Švédsko migrační krizi nezvládá.


Tato země je jednou z těch, kterou si migranti vybrali za svou cílovou destinaci, což . Deviatich z desať skupinových znásilnení vo Švédsku sa dopúšťajú migranti. Rusi natočili realitu vo švédskom meste plnom migrantov. Toto naše médiá nikdy neukážu (CZ Video) . Trump kritizoval kriminalitu migrantů ve Švédsku a zmýlil se přitom asi o den, či o několik nocí, než opět hořela auta v ulicích, . Dezinformátori opäť zrecyklovali staré fotografie.


Richard Eisner, Kristína Garaiová.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky