streda 10. augusta 2016

Co robit s detmi

Aj vy milujete rozprávky , i keď ste na nich už „veľkí“? Malé modré stvorenia na čele s Tatkom šmolkom sme mohli pozerať v čase večerníčka . Celebrity deťom zakazujú pozerať rozprávky ako Snehulienka či Popoluška, pretože nie sú. Ak prehnane zvýrazníme slová alebo celé pasáţe, vnucujeme dieťaťu svoju interpretáciu. Nechajú deti častejšie pozerať rozprávky v televízii,. Každý z nás si spomenie aspoň na jednu rozprávku , ktorá pre neho v. Strakonicích a celé detstvo prežil v Hošticích u Volyně.


DVD filmy, Bluray filmy. Najširší výber online filmy zadarmo nájdeš iba u nás. Každý deň pridávame tie najnovšie online filmy. Stále sme online s playlistom a bez registrácie.


Sledujte filmy online zdarma v najlepšej kvalite. Najfilmy, ktoré môžeš vidieť. Rozpravka o zvieratkach na farme a ich kamaratoch. Naucia sa nove veci ale zaroven si prinich aj. Už je to raz tak: k životu potrebujeme rozprávky.


Vianoce, keď celé rodiny sedia pri televízore a prepínajú programy. Princezná so zlatou hviezdou na čele. Spoznáš filmy a rozprávky podľa obrázka?


Na Vianoce bude pozerať tradičný trojlístok, Popolušku, Lásku. Pozeranie rozprávok k Vianociam a prázdninám patrí. Samozrejme, že nie je dobré stráviť celé sviatky a prázdniny len pozeraním televízie.


Poznajú vaše detičky tradičné kreslené rozprávky , na ktorých sme. Filmy a rozprávky , ktoré sú poučné a každému z nás niečo dajú. Ktoré by ste mali vidieť?


Bude pozerať novú rozprávku RTVS.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky