pondelok 8. augusta 2016

Markiza video archiv

Markiza video archiv

TV archív markíza vám ponúka stále nové videá. Nájsť požadované video nebolo u nás nikdy ľahšie! Celú sekciu s videami odteraz nájdete na stránke videoarchiv. Niektoré získané informácie TV Markíza zdieľa s inými spoločnosťami (anonymné štatistiky). Videoarchív Markízy vždy po ruke!


Stiahnite si aplikáciu „ Markíza “ a sledujte vybrané slovenské seriály, reality shows, originálne magazíny, Televízne noviny a . Vitajte na oficiálnom kanáli televízie Markíza na ! Your browser does not currently recognize any of the video formats available. Televízia Markíza uploaded a video hours ago. Neregistrovaný užívateľ (19.) Pekný deň , ak chcete aby spravodlivosť vládla svetom a hlavne v Teleráne, skúste žrebovať tak ,aby diváci videli, že stlačíte . A VEĎ SME MY BOLI U GAZDU DOBRÉHO.


Mimoriadne smutný príbeh z Nemecka: Mŕtvy muž ležal vo svojom byte dlhých . Kompletný archív relácií a seriálov televízie JOJ dostupný online v super kvalite. Archív TV Markiza - (3:59). To najlepšie čo sa nikdy nedostalo do vysielania Televiznych novin . VOD platforma, ktorá si prešla tiež svojou cestou. Osobne mám k nej veľký citový vzťah, nakoľko poslednú verziu 4. Komerčná televízia Markíza sprístupnila pre svojich divákov nový videoarchív v ktorom diváci môžu sledovať väčšinu relácií a seriálov z . MARKÍZA - SLOVAKIA, spol. Aplikacia splna polovicnu funkciu nefunguje videoarchiv.


Nacita nacita a nic nenacita . Najväčšia satelitná služba Skylink začala blokovať na šiestich kanáloch v slovenskej ponuke možnosť pohybovať sa v archíve dopredu. Novak Djokovič je opäť vo forme, dokázal to na turnaji ATP v Tokiu. Estónčan Tänak vyhral, dostal sa na čelo Rely Veľkej Británie. V Humennom si niekto spravil so zvierat živé terče.


Krimi VIDEO : Policajná naháňačka v Bratislave. Podozrivý vodič sa rútil v protismere a cez .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky