pondelok 22. augusta 2016

Spravy joj dnes

Techonology by eFabrica. Najčerstvejšie správy už o 17:00. Stránka, ktorá sa dá pozerať! Prípa z ktorého mrazí: Mladú Trebišovčanku vylákali do Škótska, kde ju predali na vydaj.


TV program, epizódy relácií a seriálov, exkluzívne videá zo zákulisia vašej obľúbenej televízie JOJ.

Spravy joj dnes

TV JOJ sa už ozvali aj ďalšie obete . Rozkošná FOTO synov Anety Pariškovej: Toto sú moji malí školáci! Aneta Parišková sa ukázala v plavkách: . Anete Pariškovej to ide od ruky aj v manuálnej práci! Hlavná spravodajská relácia televízie JOJ , ktorá každý večer prinášajú profesionálne, nestranné a zrozumiteľné spravodajstvo. Aktuálne články a zaujímavosti na tému Noviny Tv Joj.


Najnovšie správy z domova i zo sveta.

Politika, ekonomika, šport. Bratislava ° C Iné . Televízny program na dnes. Filmy, seriály, zábava, šport v televízii vrátane. Sammy a jeho priatelia. Vychutnajte si TV program stanice JOJ na dnes , zajtra, na celý týždeň.


Interaktívny program TV stanice JOJ na najbližšie dva týždne s detailnými informáciami o reláciách a filmoch. Telkáč je viac než len TV program! TV archív markíza vám ponúka stále nové videá. Používate zastaralú verziu prehliadača, z tohto dôvodu nie je možné prehrať video.


Prosím, aktualizujte si prehliadač na najnovšiu verziu. JOJ Family přináší nabídku pořadů pro fanoušky dobré televizní zábavy. Na naší stránce najdete pohled do zákulisí, rozhovory a další zajímavosti!


Do televíznej skupiny JOJ Group dnes patrí celkovo sedem televíznych staníc pre rôzne cieľové skupiny slovenského (ale aj českého) publika. Dnes som zdieľal na FB status Ľuboša Blahu týkajúci sa Trubana a .

Spravy joj dnes

Zabezpečenie vysielania reklamy, vysielania telenákupu. HC Topoľčany s ďalším víťazstvoPo dráme uspeli na ľade Levíc. Odkazy na najnovšie správy z popredných slovenských spravodajských portálov. TV program na dnes , pravidelne aktualizovaný televízny program na dnes a zajtra, prehľadný program TV na dnes.


Všetko na jednom mieste. Krimi správy , policajné vyšetrovanie, nehody, vraždy, nezvestné a hľadané osoby. Denne sme svedkami tragických, ale aj šťastných . Jojka, alebo TV Joj , je rýdzo slovenská celorepubliková televízia, ktorej vysielanie bolo spustené dňa 2. Nahradila tak v tej dobe končiacu. Jana Krescanko Dibáková.


Svojmu šéfovi v televízii som sama vopred oznámila, že reportáže o Grendelovi nakrúcať nebudem, . Užívajte si LIVE prenosy najsledovanejších televíznych programov z pohodlia domova alebo mimo neho. PS: Popcorn si musíte kúpiť sami. Dopravné nehody alebo policajné vyšetrovania s denníkom Plus jeden deň.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky