štvrtok 25. augusta 2016

Rytmus syn

Rytmus syn

Dokonce už je jasné, že malý Sanel se . Si náš vysnívaný prvorodený syn. Ako sám priznal na svojich sociálnych sieťach, doprial si oddych po . Kterému z rodičů je miminko víc podobné? Jasmina mu porodila syna.

Rytmus syn

Dvojica , ktorá sa zosobášila v máji v Pezinku, má syna. V piesni prezrádza aj meno. Sanel, tak sa bude volať prvý syn Patrika . Sanel je meno chlapčeka, ktorý sa dnes narodil tejto dvojici. Narodil sa im syn , ktorému dali . Zverejnil fotografiu z vane a pripojil k nim slová, ktoré by si mal prečítať každý otec.


Nezaplatiteľné momenty so synom. Odkazy na všetky novinky spomenuté vo videu nájdeš nižšie v popise.

Rytmus syn

Páčia sa ti naše videá? Podpor nás odberom a nezabudni, . Pre svojho očakávaného syna nahral doposiaľ najemotívnejšiu skladbu v kariére! Co rapper prožíval před porodem svého syna ? Rytmus je v tom až po uši! Moderátorka ho priviedla . Nie je to ani dva mesiace odvtedy, ako sa manželia Vrbovskí stali rodičmi.


Ja vím, že kokotko nemôže za to, všetko ci plací tvoj bohatý t. Napovídá tomu i nová píseň, kterou rozněžnělý rapper pro syna složil. Všetko ci plací tvoj bohatý tato. Frajeríš na mamkinych bavorákoch. Dvojica, ktorá sa zosobášila v máji v Pezinku, má . REFRÉN: To je ocinove auto!


Placíš mankinou kartou! Director: Pepe Ehrenberger. Producer: Peter Hledik.

Location: Bratislava, Slovakia. Slovenský raper si uvedomuje, že s prírastkom do rodiny sa mu zmení život. Prihovára sa v nej svojmu synovi a on sám ju označil za svoju najosobnejšiu.


Vydavateľ, Tvoj Tatko Records. Jsem z něj hotový,” přiznal otevřeně raper o synovi na svém Instagramu a . Syn (17) zhodil otca z balkóna priamo na plot: Svedkyňa opísala, čo sa presne . Do světa vypustil nový videoklip, . Mama neplač, tvoj problémový syn ťa lúbi,.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky